Sfârşit cutremurător pentru un bătrân din Huşi. A murit de foame, singur, în propria casă

 Sfârşit cutremurător pentru un bătrân din Huşi. A murit de foame, singur, în propria casă

Un bătrân în vârstă de 65 de ani din Huși a avut parte de un sfârșit cumplit. Bărbatul a murit de foame, la propriu, singur, în propria locuință. Nimeni nu a fost lângă el în momentul în care s-a stins și nici în timpul vieții.

Trupul său fără viață a fost descoperit de către o vecină, care îl mai îngrijea din când în când și îi mai aducea de mâncare.

Vecinii bătrânului susțin că bărbatul în vârstă de 61 de ani nu ar fi primit nici măcar un ajutor din partea autorităților în acestă perioadă de criză generată de pandemia de coronavirus, cu toate că ar fi putut să fie intregrat în categora persoanelor ce pot fi ajutate cu mâncare, în ceea ce privește contextul stării de urgență.

„Nu am văzut pe nimeni, niciodată. Ce îi mai putea da câte un vecin, vreo pâine sau altceva, îi dădea, dar nu am văzut să îi bată în poartă vreun oficial, acum cu starea de urgență sau înainte. A murit singur și vai de capul lui. Dumnezeu să-l ierte, că tare amărât a fost în ultima parte a vieții.

A muncit ani la rând, ca mecanic, dar când nu a mai putut a ajuns așa. Noi credem că a murit de foame și de sărăcie. Era un om cuminte, liniștit. Nu bea și era tare respectuos”, spun vecinii, conform vremeanoua.ro.

https://www.romaniatv.net/mobi/sfarsit-cutremurator-pentru-un-batran-din-husi-a-murit-de-foame-singur-in-propria-casa_520994.html