Un copilaș vindecat în Numele lui Isus… Caz real despre o credință mare – Tony Berbece –

 Un copilaș vindecat în Numele lui Isus… Caz real despre o credință mare – Tony Berbece –

Un copilaș vindecat în Numele lui Isus…

Gabriela și cu mine am fost sunați într-o zi de o mămică, o prietenă de-a noastră din străinătate, care plângea la telefon și ne spunea cu disperare în glas că al ei bebeluș are o mânuță afectată de o tehnică medicală și că doctorii i-au spus că poate rămâne chiar cu sechele toată viața.

Mămica aceasta ne-a spus că a simțit să ne pună și pe noi să ne rugăm împreună cu ea și am și făcut-o. Dumnezeu ne-a încredințat că totul va fi bine cu mâna acestui bebeluș și la scurt timp a început să dispară orice afecțiune, rămând mici pete pe partea superioară a palmei despre care mama a spus că sunt semnele încercării, care le vor aminti ce minunat e Domnul și ce bine le-a făcut, deși cred că și acestea vor dispărea curând. Dumnezeu este Bun, iar în bunătatea Lui ne răspune prin minuni!

Nu ezitați să folosiți Numele lui Hristos cu încredere, în Numele Său este vindecate și soluție la orice problemă. Isus le-a spus ucenicilor care erau cu El: “Voi încă nu ați cerut nimic în Numele Meu…” Tu ai cerut ceva în Numele Lui? Înseamnă pentru tine Numele Său ceva? E o soluție pentru problemele tale? Îl implici pe El în viața ta? Dacă nu, e timpul să o faci. Va merita din plin!

“Voi lăuda pe Domnul din toată inima, voi istorisi toate minunile Lui” – Ps 9:1

Cu prețuire,
Toni Berbece