De ziua ei, Andreea are nevoie de ajutor. Un simplu gest poate însemna enorm  Citeşte întreaga ştire: De ziua ei, Andreea are nevoie de ajutor. Un simplu gest poate însemna enorm

 De ziua ei, Andreea are nevoie de ajutor. Un simplu gest poate însemna enorm  Citeşte întreaga ştire: De ziua ei, Andreea are nevoie de ajutor. Un simplu gest poate însemna enorm

O polițistă din Teleorman a descoperit de curând că suferă de o boală cumplită. Tânăra are acum nevoie de sânge.

Andreea Elena Sandu a fost diagnosticată recent cu leucemie mieloidă acută. Tânăra polițistă din județul Teleorman are nevoie de sânge, după ce a fost internată la Institutul Fundeni.

Poliția Română a lansat un apel pe pagina de Facebook a instituției, urându-i tinerei în același timp și „La mulți ani”, pentru că mâine este ziua acesteia de naștere. Într-o dimineață, Andreea s-a simțit rău: ”Doamne să nu fie COVID!”

Povestea Andreei Elena Sandu este relatată de Corpul Național al Polițiștilor, pe Facebook. „Într-o dimineață, acum două săptămâni, Andreea s-a trezit cu gâtul umflat, a realizat că nu este ceva în regulă, când a vrut să se dea jos din pat, simțindu-se slăbită. Ovidiu, soțul ei, care o știa o persoană energică a întrebat-o ce s-a întâmplat.

Nu știa ce să-i răspundă. A plecat spre medic repetându-și în gând ”Doamne să nu fie COVID!”. După mai multe analize ale medicului de familie, acesta i-a transmis că trebuie să meargă la București la spital.

Tot mai îngrijorată, și-a lăsat copii în grija unor prieteni și a plecat împreună cu soțul la Spitalul Fundeni unde avea trimiterea. Aici diagnosticul a picat ca un trăsnet: leucemie mieloidă acută”, se arată în postarea publicată pe pagina Corpului Național al Polițiștilor.

Andreea este căsătorită cu Ovidiu, și el polițist, și au doi copii. „Andreea și Ovidiu sunt o familie de polițiști, se cunosc de când au finalizat studiile la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina. Amândoi sunt din Olt, iar la repartiție au optat pentru IPJ Teleorman, fără să știe că peste câțiva ani vor fi o familie.

După puțin timp s-au cunoscut la o cercetare la fața locului, el fiind criminalist, iar ea agent de ordine publică. În scurt timp și-au unit destinele și viața a evoluat firesc, rând pe rând venind toate: casa, mașina, copii, întâi Andrei, voinicul cel mare, iar apoi prâslea, Vlăduț”.

Citeşte întreaga ştire: De ziua ei, Andreea are nevoie de ajutor. Un simplu gest poate însemna enorm