Femeia care s-a intalnit cu Dumnezeu: „A fost un moment de eliberare, foarte frumos”

 Femeia care s-a intalnit cu Dumnezeu: „A fost un moment de eliberare, foarte frumos”

La 24 de ani, Alina Albert a intrat in moarte clinica si isi aminteste ceea ce a simtit atunci.

Invitata la o emisiune TV, Alina Albert a dezvaluit ca experienta dincolo de moarte a schimbat-o, a inteles ce inseamna sfarsitul si l-a simtit pe Dumnezeu.

„Am ajuns pe o masa de operatie intr-un context foarte trist – am pierdut un copil intr-o sarcina foarte mare. Nu pot sa spun ca a fost un avort propriu-zis, doar ca intr-un fel sau altul activitatile mele fizice au declansat acest avort. Eram cumva la inceput de viata, foarte tanara si foarte saraca. Am ajuns la spital, am fost lasata pe holurile spitalului de la ora 8 dimineata pana la 15.

Iar cand am ajuns in sala de operatie eram in soc septic – mi-au facut prima doza de anestezic, nu puteau sa ma opereze pentru ca infectia era foarte mare, si pentru a doua doza a trebuit sa-si dea acordul mama, pentru ca ei nu isi asumau responsabilitatea. A doua doza de anestezic practic m-a bagat in acea moarte clinica„, a povestit Alina Albert, la Antena 3.

Vedeam medicii care ramaneau undeva in spate, iar eu ma afundam intr-o cadere lenta si non-gravitationala in intuneric. Acesta a fost momentul de moarte, de eliberare – un moment foarte frumos„, a marturisit Alina Albert.