Sfârșitul izolarii si a restricțiilor inceputul relaxării

 Sfârșitul izolarii si a restricțiilor inceputul relaxării

In mai putin de trei ore se vor termina restrictiile si ne vom relua vechile obiceiuri – vom ieși din nou pe străzi, liberi, fără declaratii, fără restricții, fără frică. Cu pasi mici probabil.Temători. Dar cu bucurie si speranță că răul, cel puțin momentan, a trecut.

Insa nu uitati prin cate am trecut dragilor,mare grijă, vă rog, dragi români, ca să nu dăm cu piciorul la tot ce am realizat în ultimele două luni cu mari sacrificii ! Și știu că fiecare dintre voi a avut de îndurat lucruri complicate în această stare de urgență. Respectati indicatiie autoritatilor ca sa ne fie bine nu doar maine ci pentru totdeauna !

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si romanii de pretutindeni !

Dumnezeul nostru, nadejdea tuturor marginilor pamantului si a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai inainte ai tocmit, prin Legea Ta cea Veche si cea Noua, aceste zile de post, la care ne-ai invrednicit sa ajungem acum, pe Tine Te laudam si Tie ne rugam: intareste-ne cu puterea Ta, ca sa ne nevoim intru ele cu sarguinta, spre marirea numelui Tau celui sfant si spre iertarea pacatelor noastre, spre omorarea patimilor si biruinta asupra pacatului,- ca impreuna cu Tine rastignindu-ne si ingropandu-ne, sa ne ridicam din faptele cele moarte si sa petrecem cu buna placere inaintea Ta intru toate zilele vietii noastre. Ca Tie se cuvine a ne milui si a ne mantui pe noi, Hristoase-Dumnezeule, si Tie slava inaltam, impreuna si Celui fara de inceput al Tau Parinte, si Preasfantului si bunului si de viata facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.