A decedat de COVID-19 la câteva zile după ce a născut. Nici nu a apucat să-și țină bebelușul la piept

 A decedat de COVID-19 la câteva zile după ce a născut. Nici nu a apucat să-și țină bebelușul la piept

A murit de COVID-19 la câteva zile după ce a născut. Nici nu a apucat să-și țină bebelușul la piept. O mamă în vârstă de 29 de ani a murit, în mod tragic, înainte să apuce să-și cunoască copilul.

Băiețelul s-a născut perfect sănătos, însă mama lui nu a supraviețuit. Fozia Hanif, o mamă de 29 de ani din Marea Britanie, a murit la aproape o săptămână după ce a născut.

Infectată cu noul coronavirus, starea ei de sănătate s-a înrăutățit drastic, iar după 6 zile de când bebelușul ei venise pe lume, medicii au decis să o deconecteze de la aparatele care o mai țineau în viață.

Bebelușul Ayaan a fost externat și s-a întors acasă, la familie, însă fără mama lui, potrivit thesun.co.uk

După o perioadă atât de neagră, în sfârșit și o veste bună. Bebelușul verișoarei mele, care a murit acum o lună de COVID-19, a fost externat. Bebe Ayaan a fost născut la 31 de săptămâni și din fericire acum este bine, sănătos, e un bebeluș fericit”, a fost mesajul emoționant transmis de rudele mămicii care nu a reușit să supraviețuiască.

A apucat să-și vadă bebelușul doar într-o fotografie

A murit de COVID-19 la câteva zile după ce a născut. Nu a apucat nici măcar să-și țină pruncul la piept

Cazul ei a fost cu interes urmărit în Marea Britanie și mulți oameni s-au rugat pentru ea.
Din păcate, virusul a fost mai puternic, iar starea femeii s-a agravat la doar o zi după ce medicii i-au dat drumul acasă fiindcă prezenta doar simptome ușoare.

Câteva zile mai târziu, gravida a fost adusă la Urgențe și a fost trecută pe ventilație mecanică. Medicii au decis să o supună unei operații de cezariană.

Era atât de fericită, chiar și cu ultimele puteri zâmbea. Îmi arăta fotografia cu bebelușul pe care asistentele i-au printat-o, ca să o aibă aproape de ea. Se uita la poză și-mi spunea…<<Uite, e bebelușul nostru. O să mergem acasă în curând>> Atunci a fost ultimul moment în care am vorbit cu ea”, a povestit Wajid, soțul femeii.

În urmă cu un an, cuplul a mai pierdut o fiică.

„Acum sunt împreună în Cer”, a mai spus, îndurerat, bărbatul.

Sursa: demamici.ro