știriUn pastor din Myanmar răpit cu 14 luni în urmă a fost eliberat de către răpitori

 știriUn pastor din Myanmar răpit cu 14 luni în urmă a fost eliberat de către răpitori

Pastorul Tun, căsătorit și tată a trei copii, a fost răpit în ianuarie 2019 în Myanmar. Apropiații încă sperau să fie eliberat, însă toate speranțele s-au năruit o lună mai târziu, când doctorul KP Yohannan, fondatorul Gospel for Asia a făcut public anunțul despre execuția acestuia. După 14 luni petrecute în detenție, miracolul s-a produs, acesta a fost eliberat și s-a întors acasă la familia sa.

„Am vești minunate. Sunt fericit. De câte ori aud astfel de vești, mi se umple inima de bucurie […] Unul din frații noștri dragi din câmpul misiunii a fost răpit în urmă cu 14 luni într-o țară asiatică. Cei trei copii, împreună cu soția lui au așteptat 14 luni fără să știe ce i s-a întâmplat. Știam doar că a fost răpit. Apoi am primit o nouă veste care anunța faptul că acesta ar fi fost omorât. Dar slavă Domnului, nu s-a întâmplat asta. Cu câteva săptămâni în urmă a fost eliberat de cei care l-au răpit. Ne alăturăm acestei familii și vom continuă să mulțumim Domnului. Această este o mărturie a uneia dintre numeroasele minuni pe care Dumnezeu le-a făcut.” a declarat KP Yohannan.

Pe 7 martie pastorul Tun a fost predat bătrânilor din sat. Atacatorii adresându-le acestora amenințări. Pastorul Tun a părăsit satul și este acum într-un loc sigur.

La fața locului, un partener de la Gospel for Asia transmite mulțumiri celor care s-au rugat pentru pastorul Tun și familia sa.

„Toată familia bisericii din Myanmar este mulțumitoare lui Dumnezeu. Suntem, de asemenea, recunoscători celor care ne-au purtat în rugăciune, pentru grija lor și pentru dragostea arătată față de pastorul Tun și familia acestuia.”

SURSA | Chretienne.info