Deputatul Robert Sighiartău nu este de acord cu vaccinarea obligatoriew

 Deputatul Robert Sighiartău nu este de acord cu vaccinarea obligatoriew

Robert-Ionatan Sighiartău născut pe 15 martie 1989, Bistrița, România, este un deputat român, ales în 2016. Este Membru în Comisia pentru buget, finanțe și bănci.

Inițiator al propunerii legislative de majorare a alocației de stat pentru copii și autor al unui amendament cu același obiectiv, la dezbaterea proiectului bugetului de stat pe 2019. Amendamentul a fost adoptat de plenul Parlamentului, iar alocația pentru aproape 4.000.000 de copii a fost majorată începând cu aprilie 2019.

Inițiator al propunerii legislative de indexare cu rata inflației a alocației de stat pentru copii. Propunerea a fost adoptata de Parlament pe 15 octombrie 2019 . Inițiator al propunerii legislative de eliminare a supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time, proiect înaintat la Senat. Co-semnatar a peste 60 de propuneri legislative[8] dintre care 5 au devenit legi, potrivit wikipedia.

În data de 17 mai 2020, deputatul creștin Robert Sighiartău a avut un cuvânt bun de spus pentru națiunea creștină română. El apară fundamentele creștine fără teamă de oamenii care-i sunt împotrivă și acest lucru este de apreciat.

Într-un mesaj adus de domnia sa pe pagina „Nascut din Nou” deputatul Robert Sighiartău a fost întrebat dacă este de acord cu vaccinarea obligatorie. El a raspuns clar și răspicat: Că deși, și el și copii săi au fost vaccinați, el este impotriva vaccinării obligatorie!

Dumnezeu ne-a lăsat liber și avem dreptul de a alege. Cineva din SUA spunea: ”Dacă tu te vaccinezi și eu nu, de ce te temi de mine? TU ai făcut vaccinul și ești în siguranță. NU ai de ce să te temi de mine. EU nu am cum să fiu un pericol pentru cei care se vaccineză.”

Cred că este un punct de vedere serios și de luat în serios.

Mai jos vă prezentăm discursul său complet, despre subiect urmăriți de la minutul 40:02 : Vă rugăm să distribuiți! Voi sunteți ce parere aveți și de ce?

Autor Daniel G.
Sursa: logosul.ro