Femeia care are grijă de copiii mamelor decedate. Ce a motivat-o să-i ajute pe micuții rămași singuri pe lume

 Femeia care are grijă de copiii mamelor decedate. Ce a motivat-o să-i ajute pe micuții rămași singuri pe lume

Firooza Omar este cunoscută acum drept femeia care are grijă de copiii mamelor decedate în urma unui atac armat în orașul său și spune cum a decis să se implice în această cauză nobilă.

Cine este femeia care are grijă de copiii mamelor decedate

Firooza Omar a născut acum câteva luni și a decis să aibă grijă și de copiii mamelor decedate, după ce un atac armat în orașul său a dus la rănirea mai multor bebeluși și la moartea unor mame dintr-o maternitate, informează BBC.

Femeia era acasă în momentul în care a auzit de atacul armat mortal de săptămâna trecută. Mai mulți oameni înarmați au intrat în secția de maternitate a spitalului Dasht-e-Barchi din Kabul, Afganistan, unde au ucis 24 de oameni, printre care mai mulți bebeluși, mame și personal medical.

Îmi alăptam copilul și m-am emoționat foarte tare. Vedeam suferința în ochii acelor copii”, spune femeia de 27 de ani, de meserie psihiatru.

La rândul ei mama unui copil de 4 luni, femeia a decis că poate ajuta copiii rămași fără mame, astfel că a decis să facă voluntariat și să aibă grijă de micuții rămași singuri pe lume.

fanatik.ro