Imaginile care au copleșit o planetă. Un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie, înainte ca aceasta să moară

 Imaginile care au copleșit o planetă. Un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie, înainte ca aceasta să moară

Un video emoționant face înconjurul rețelelor de socializare din Italia și nu numai. Un tânăr a decis să își ceară în căsătorie iubita, care era internată în spital, în stare gravă. La două zile după momentul copleșitor, apreciat de milioane de oameni, tânăra s-a stins din viață.

  • Un tânăr și-a cerut în căsătorie iubita pe moarte.
  • Femeia s-a stins din viață două zile mai târziu.

Protagoniștii sunt Edoardo Parisi, în vârstă de 32 de ani, și iubita lui, Chiara Giuntoli. Clipele emoționante au avut loc la un spital din Fucecchio, Florența.

Clipe emoționante, la un spital din Italia

Iubita lui Edoardo era internată în spital, în stare gravă. Timp de doi ani, tânăra s-a luptat neîncetat cu o formă de cancer care nu îi dădea pace. Într-o zi, italianul și-a vizitat partenera în spital, s-a pus în genunchi lângă pat și a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el.

Deși șocată, femeia a acceptat rapid, cu ochii în lacrimi.

Două zile mai târziu, tânăra a încetat din viață, iar iubitul ei a postat filmarea pe Facebook, alături de un mesaj la fel de emoționant.

„M-am gândit că tu, cât timp ai fost bolnavă, nu ai fost niciodată tristă. Nu pentru că nu înțelegeai situația, ci pentru că știai că tristețea ta m-ar fi afectat și pe mine. Ai zâmbit mereu și ai luptat. (…) Acum știu că dacă dragostea e adevărată, nimic nu poate despărți două persoane făcute pentru a fi împreună. Te iubesc!”, a scris bărbatul, pe pagina sa.

Sursa: spynews.ro