Astăzi, în acest moment, Dumnezeu îți poate răspunde rugăciunilor.

 Astăzi, în acest moment, Dumnezeu îți poate răspunde rugăciunilor.

O poveste adevărată!

O fată locuia cu unchiul ei pentru că părinții ei au murit într-un accident de mașină când ea avea doar 2 ani.

Era singura fiică a burticii mamei ei.
A fost educată de unchiul ei de la grădiniță până la 10 ani și când fata avea vârsta respectivă, unchiul ei a văzut că e frumoasă și a început să se apropie de ea.
Într-o noapte, s-a dus în camera fetei și i-a spus că dacă nu stă cu el, o dă afară din casă.

Fata nu a vrut și a început să plângă, dar unchiul a refuzat să participe. Deci unchiul a dat-o afară din casă. Fata a plecat disperată fără unde să stea. M-am pierdut complet în timp ce plângeam, eram flămând, singur și ultima opțiune pe care am avut-o a fost să mă pun în genunchi și să mă rog lui Dumnezeu: Tatăl nostru care ești în ceruri sfințit să fie numele Tău, vino la noi împărăția Ta să se facă voia Lui așa și pe pământ precum în cer… Până când Dumnezeu ți-a răspuns rugăciunii.

O femeie a venit cu mașina și a văzut-o pe tânără rugându-se în genunchi, era atât de palidă încât nici nu se mai putea ridica, genunchii îi erau bătuți și sângerau. Au trecut câteva zile de când nu mai hrănește și poartă aceleași haine pe corp. Femeia s-a oprit, a întrebat cum o cheamă și manierată a rugat-o pe fată să urce în mașină.
A luat fata și a dus-o acasă.

A readus la școală și a cumpărat tot ce avea nevoie. Fata și-a terminat studiile și a absolvit dreptul. Astăzi este cunoscută în toată lumea pentru combaterea violenței sexuale din copilărie și foarte recunoscătoare noii ei mame.

Astăzi, în acest moment, Dumnezeu îți poate răspunde rugăciunilor.
Cine citește această mărturie și un up și #distribuie acest mesaj în 5 grupuri diferite de pe Facebook, nu va pierde nicio lacrimă anul acesta!
Nu fi genul nerecunoscător „# Amin ” cu credință 🙏😇