Coşmarul prin care a trecut Simona Gherghe. A fost bătută şi umilită: „Mă lovea cu pumnul. Chinul a durat vreo trei ani”

 Coşmarul prin care a trecut Simona Gherghe. A fost bătută şi umilită: „Mă lovea cu pumnul. Chinul a durat vreo trei ani”

Simona Gherghe a trăit un adevărat coşmar, după ce a fost bătută şi umilită. Prezentatoarea TV a dezvăluit lucruri tulburătoare din perioada vieții sale.

În copilărie, Simona Gherge a practicat baletul. Pasiunea ei, însă, nu a fost una de durată din cauza unor experiențe traumatizante. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor lucruri uluitoare despre perioada neagră a vieții sale. 

Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza.

Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente, a transmis Simona Gherghe.