Umilință supremă pentru un lider PNL! Ce notă a luat la BAC Limba Română

 Umilință supremă pentru un lider PNL! Ce notă a luat la BAC Limba Română

Daniel Morosanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea, are 42 de ani și a dat Bacalaureatul  sesiunea aceasta. La Limba Română a obținut nota 3,60. Într-un interviu prezentat la Sinteza Zilei, el a explicat de ce nu a susținut examenul maturității până la vârsta aceasta. Nu au lipsit greșelile de pronunție – chiar cuvântul  „Bacalaureat” i-a dat de furcă liderului PNL.

Acesta este adjunctul ministrului „grindă” – Ion Ștefan, care conduce Ministerul Dezvoltării, unul dintre cele mai importante portofolii din Guvern, cu cel mai mare buget.

El a susținut înainte de afișarea rezultatelor că a învățat și speră să obțină note bune. El a mărturisit că este prima dată când susține examenul maturității.

Întrebat ce l-a determinat să susțină probele anul acesta, liderul PNL a spus: ”Nu m-a determinat ceva anume. Am vrut să trec acest examen pentru mine personal, să repar o greșeală a trecutului.”

Liderul PNL a luat 3,60 la Limba Română

El a explicat că a absolvit o școală profesională, urmată de un liceu seral. Gafele nu au lipsit din interviul său. ”Anul acesta m-am hotărât să dau și acest examen de BACALORIAT”. Astfel, nu este de mirare de ce a obținut doar 3,60 la Limba română.

”Sunt un tip destul de inteligent, prind foarte repede și chiar am studiat pentru acest examen și m-am pregătit”, a mai spus Daniel Morosanu, care a mărturisit că interesul mass-mediei pentru studiile sale l-a determinat să-și dorească să urmeze și o facultate.

Visul său a fost spulberat după ce au fost afișate rezultatele la Bacalaureat, pe care l-a picat după ce a obținut nota 3,60 la Limba Română.

A depus contestație

Moroșanu a declarat pentru publicația locală Jurnal de Vrancea că a depus contestație și că speră să obțină peste nota 5, după recorectare. Conform aceleiași surse, liderul  PNL a obținut 7,55 la Istorie și 8,65 la Geografie. Într-un interviu televizat, adjunctul ministrului ”grindă” spunea că a făcut pregătire la română.