Facem lucruri să se întâmple!

 Facem lucruri să se întâmple!

Facem lucruri să se întâmple! Nu era supărat.. doar obosit. Întrebându-l ce face, mi-a răspuns că este extrem de obosit și că îl doare spatele foarte rău.

După o zi întreagă în care a fost cu căprițele, a făcut curățenie în curtea lor foarte mare, a spart lemne pentru 2 vecini, a mers 3 km pe picioare să schimbe o butelie, copilul ăsta, încă avea chef de noi.

– Sărut’mâna nea’ Cristi
– Ce zici Cosmine ? Ce ai de ești supărat ?
– Nu știu nea’ Cristi.. sunt așa de obosit că nu mai am chef nici de viață. Nu știu cum trăiesc alți copii.. dar asta nu e’ viață.
L-am luat în brațe.. tremura și plângea. I-am zis: “ce ai mă copile, ce se întâmplă?”
– Uitați și dvs.. merg, muncesc la toată lumea și scot fel și fel de vorbe. Că noi am băgat-o pe mami în pământ, că umblăm toată ziua. Păi eu umblu, nea Cristi ? Că plec dimineața la 4.30 și vin seara la 8’ ?

Eu umblu’ nene.. că în loc să vin să mănânc.. merg să sparg lemne și de multe ori rămân flămând până ajung acasă? Eu umblu’ .. care alerg pentru toți ?

Sincer, mi-a fost frică să nu intre într-o depresie, l-am văzut mult prea agitat. M-a făcut să înțeleg că în spatele copilăriei se ascunde o maturitate greu de imaginat!
Susțineți-ne cu ce aveți posibilitate, să putem face cât de mult putem pentru aceste familii:

✅PayPal : https://paypal.me/povesteamea
📲Revolut : https://pay.revolut.com/profile/cristidpqs
Asociatia Povestea Mea
RON : RO07BTRLRONCRT0536856701
EUR : RO54BTRLEURCRT0536856701
BIC / SWIFT : BTRLRO22
Cu specificația : “Sfircea”
Deschis la Banca Transilvania