Ce spune Klaus Iohannis despre românii care nu respectă regulile: ”Cei care nu au înțeles vor fi amendați”

 Ce spune Klaus Iohannis despre românii care nu respectă regulile: ”Cei care nu au înțeles vor fi amendați”

Ce spune Klaus Iohannis despre românii care nu respectă regulile? Șeful statului, noi declarații în contextul în care astăzi s-au înregistrat 1.356 de cazuri COVID-19 în România.

  • Ce spune Klaus Iohannis despre românii care nu respectă regulile?
  • Șeful statului, noi declarații în contextul noului coronavirus.

„Noi, eu, Guvernul, autoritățile, suntem hotărâți să gestionăm și această criză, această nouă formă de criză. Am avut ieri și azi discuții și am convenit că este momentul să fim extrem de fermi, de aplicați! Dragi români, toate studiile sociologice arată că 90% dintre voi respectă normele, se conformează, poartă mască, păstrează distanță. Vă mulțumesc! Marea majoritate dintre voi a înțeles că avem nevoie de disciplină.

Cei care nu au înțeles vor fi amendați. Este obligatoriu ca toată lumea să respecte normale ca să putem stăpâni această boală, această pandemie. Știm ce avem de făcut. (…) Avem peste 800 de paturi pregătite pentru terapie intensivă, la momentul acesta deja jumătate sunt ocupate. Atenție: avem nevoie de măsuri foarte ferme! Mă bazez pe voi să respectați aceste norme!”, a zis președintele Klaus Iohannis.

Știre în curs de actualizare

Sursa: spynews.ro