Strigătele disperate ale Ramonei, femeia căreia i-au murit soțul și fiica în accidentul din Craiova: „Unde e copilul? Unde e soțul! Vreau să-i văd!”

 Strigătele disperate ale Ramonei, femeia căreia i-au murit soțul și fiica în accidentul din Craiova: „Unde e copilul? Unde e soțul! Vreau să-i văd!”
  • Strigătele disperate ale Ramonei, femeia căreia i-au murit soțul și fiica în accidentul din Craiova.
  • Femeia ajunsese cu răni grave la spital.

Viața s-a transformat într-un adevărat calvar pentru o femeie din Motru, după ce ea și familia sa au fost implicate într-un teribil accident. Fiind spulberați de un șofer sinucigaș, Ramona Băcescu și-a pierdut și soțul și fiica de doar 6 ani în tragedie.

Ramona, fiica ei și soțul său se îndreptau fericiți spre mare cu noul lor autoturism. Cu o zi înainte de nenorocire aceștia își cumpăraseră o mașină. Planurile lor au fost însă spulberate de un tânăr sinucigaș, de 25 de ani, care a intrat direct cu mașina în ei, pe Centura de Nord a Craiovei. În urma impactului violent, tatăl și fetița lui s-au stins din viață, iar soția bărbatului a ajuns cu răni grave la spital.

Strigătele disperate ale Ramonei, femeia căreia i-au murit soțul și fiica în accidentul din Craiova

Medicii care au ajuns la locul accidentului s-au chinuit minute bune să le salveze viața soțului Ramonei și fiicei sale de 6 anișori. „Să nu mori! Rezistă, copil frumos!”, se rugau doctorii atunci când o resuscitau pe copilă, potrivit observatornews.ro. Din păcate, și ea și tatăl sau au murit.

Din fericire, Ramona, singura supraviețuitoare a accidentului, și-a revenit, dar drama abia acum începuse. Văzându-se singură, femeia a început să-și strige disperată fiica și soțul, susținând că vrea să-i vadă.

„Copilul, unde îmi e copilul?”, a repetat o zi întreagă Ramona. „Unde e copilul? Unde e soţul? Unde sunt? Spuneţi-mi! Vreau să-i văd!”, a continuat distrusă de durere femeia. Apoi, potrivit Adevărul, care citează doctorii, aceasta nu a mai spus nimic.

Sursa: spynews.ro