Director Crucea Roşie, mesaj pentru cei care nu respectă regulile: De ce, române? Mureai fără nuntă, fără botez cu sute de persoane?

 Director Crucea Roşie, mesaj pentru cei care nu respectă regulile: De ce, române? Mureai fără nuntă, fără botez cu sute de persoane?

Răzvan Biriş, directorul Crucii Roşii Sibiu, a postat un mesaj dur pentru cei care nu respectă regulile impuse de autorităţi pentru limitarea cazurilor de coronavirus.

„Întrebarea mea este este DE CE? De ce, române? De ce nu te poţi abţine, deşi vezi ce e în jurul nostru, peste tot în lume?

Mureai fără nuntă, fără botez cu sute de persoane, jumate băgate pe şustache, să forţezi regula? Mureai dacă săreai un an şi nu postai toaletele lucioase de la ziua ta, stând bot în bot la pahar, să ţi se vadă botoxu?

Mureai dacă nu urlai celebrul tău uuuuu cu şampania pe la petreceri fără rost şi mai ales fără discernământ? Te-ai bronzat, ai poze în primul rând pe şezlong la Mamaia? Câte laicuri ai îngurgitat?

Te simţi inteligent(ă) că i-ai fentat pe «ăştia de ne tot închide» şi tot şi mai tras un chef pe la pensiuni”, a scris directorul Crucii Roşii Sibiu.

Răzvan Biriş îi acuză pe cei care nu respectă regulile că au pe conştiinţă miile de oameni care au murit.

„Nu, tu eşti în putere şi nu ai murit. Dar ai pe conştiinţă 7.273 de decese până ieri. And counting… Plus atâţia rămaşi cu sechele, plus personal medical la pământ, epuizat, plus afaceri distruse.

De tine, inteligentule/ inteligento (da, fără cratimă, închipuie-ţi)! Tu, care ai învăţat să distribui statistici irelevante, că ai auzit că se moare şi de altceva, tu care ai aflat de fapt ce se doreşte la nivel mondial, tu, care nu crezi în treaba asta până nu ajungi cu masca de oxigen pe faţă! Atât ai fost rugat, române, să te gândeşti şi la alţii, mai slabi şi mai vulnerabili ca tine.

Să asculţi nişte amărâţi de experţi, cercetători, medici, să arăţi compasiune şi decenţă. Sus paharul, fiinţă superioară ce eşti! Ai învins, eşti tare! Să fii sănătos”, şi-a încheiat Răzvan Biriş mesajul.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat un nou record absolut: 8.651 de infectări cu COVID-19, la 35.964 teste efectuate. De asemenea, au fost înregistrate 148 de noi decese şi 1001 de pacienţi la ATI.

Până astăzi, 4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 186.260 de pacienți au fost declarați vindecați.

Sursa: romaniatv.net