Boala lui Gheorghe Visu este gravă. De ce este internat la „Matei Balș”

 Boala lui Gheorghe Visu este gravă. De ce este internat la „Matei Balș”

Marele actor Gheorghe Visu se simte mai bine, nu mai este intubat și nu a fost nevoie să fie internat la Terapie Intensivă.

Boala lui Gheorghe Visu este una care l-a deranjat în iultimii ani. Gheorghe Visu a anunțat, recent, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook,

că este internat la Matei Balș și este conectat la un aparat cu oxigen. Carmen Tănase, bună prietenă cu actorul, a oferit detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Gheorghe Visu.

Gheorghe Visu fost internat în stare gravă la Institutul Național de Boli Infecțioase ‘Profesor Matei Balș’ din Capitală.

Actorul a anunțat pe pagina lui de Facebook că este conectat la un aparat de oxigen, lăsând de înțeles a fost infectat cu COVID-19.

Colega și prietena actorului, Carmen Tănase, a făcut câteva declarații sumare despre acest subiect.

În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă. Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație. Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu.

Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este la Terapie Intensivă, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta, este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic.

El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau la Regina  din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat’, a declarat Carmen Tănase pentru Fanatik.ro.

Sursa: RomâniaTV.net