CRĂCIUN 2020. Primele decizii ale autorităţilor legate de Sărbători. Ce nu avem voie să facem

 CRĂCIUN 2020. Primele decizii ale autorităţilor legate de Sărbători. Ce nu avem voie să facem

CRĂCIUN 2020. Autorităţile au luat deja primele măsuri valabile atât pentru Ziua Națională, cât și pentru Crăciun.

Deși este vorba deocamdată de oraşul Pitești, există șanse mari ca aceste reguli să se implementeze la nivelul întregii țări.

CRĂCIUN 2020. Autorităţile locale, împreună cu reprezentanţii supermarketurilor şi marilor centre comerciale din judeţul Argeș au stabilit, joi,

mai multe măsuri ce au ca scop evitarea aglomeraţiei la cumpărături. La întâlnirea convocată de prefectul Emanuel Soare au participat reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică,

Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Ţinând cont de numărul ridicat al cazurilor de infectări cu noul coronavirus, dar şi de faptul că se apropie minivacanţa de 1 decembrie şi perioada sărbătorilor de iarnă, prefectul Emanuel Soare a stabilit, împreună cu reprezentanţii operatorilor economici, să fie implementate mai multe măsuri de limitare a aglomerării şi a riscului de transmitere a virusului SARS-CoV-2.

De comun acord, s-a stabilit să se renunţe la coşurile de cumpărături de mână, care reprezintă un factor de risc epidemiologic. În acelaşi timp, vor fi montate mai multe dispensere cu dezinfectant, pentru igienizarea mâinilor”, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

Integral pe RomâniaTV.net

Enable Notifications    OK No thanks