Rugăciune pentru vindecare grabnică. Era ascunsă în Biblie

 Rugăciune pentru vindecare grabnică. Era ascunsă în Biblie

În acest material găseşti nişte rugăciuni din Biblie cu putere mare. Ele nu au fos neapărat ascunse în paginile Bibliei, ci, pur şi simplu, au fost neglijate.

Fetele bisericeşti ne spun că pot să ne vindece şi sufletul şi trupul. Haideţi să vedem, ce spune fiecare rugăciune pentru vindecare grabnică.

Descoperă şi tu, pe rând, toate rugăciunile de mai jos. Rosteşte-le din inimă şi crede cu adevărat că te vor ajuta. Nu sunt simple cuvinte. Poate că mulţi oameni nu cred în ele, dar ideea e nu să crezi în ele, ci în Dumnezeu, care te ascultă rostindu-le.

Rugăciune pentru sănătatea minţii

„Doamne, deschide ochii sufletului meu, precum ai deschis ochii celui orb din naștere, ca să te cunosc pe Tine și să Te urmez pe calea cea strâmtă care duce la Împărăția Cerurilor.” (Marcu 10, 46-52)

Rugăciune de vindecare miraculoasă

„Doamne Iisuse, atinge-te de mine precum Te-ai atins de soacra lui Petru care zăcea în pat cuprinsă de friguri, și ridică-mă pe mine din patul durerii pentru a-Ți mulțumi și a-Ți sluji pururea Ție!” (Matei 8, 14-15)

Rugăciune pentru iertarea păcatelor

„Cu inimă înfrântă și îndurerată strig Ție, ca și femeia cananeancă: „Iisuse, miluiește-mă, că nu am fiică, ci trup, care cumplit este stăpânit de diavolul, și cu patimi și urgie este aprins. Și dă-mi tămăduire mie, celui ce mult am greșit Ție.” (Matei 15, 21-28)

Rugăciune cu efect imediat

„Doamne, înviază sufletul meu cel omorât de păcate, care zace în bezna patimilor, precum ai înviat pe fiul văduvei care plângea, atingându-te de marginea sicriului, și pe fiica lui Iair, apucându-mă de mână și zicându-mi: „Fiică, ție îți zic, scoală-te!” (Marcu 5, 22-42)

Rugăciune de iertare

„Doamne, vindecă rănile sângerânde ale sufletului meu, precum ai vindecat pe cea cu scurgerea de sânge care s-a atins de poala hainei Tale, și mărește credința mea, ca atunci când mă voi atinge și eu de Tine prin împărtășirea cu Sfintele Tale Taine, să cred cu toată ființa mea că mă voi vindeca și să mă vindec. ” (Matei 9, 20-22)

Sursa: BZI.ro