Ce se întâmplă cu şcoala după Sărbătorile de iarnă? Recomandările Comisiei Europene pentru prevenirea infectării cu coronavirus

 Ce se întâmplă cu şcoala după Sărbătorile de iarnă? Recomandările Comisiei Europene pentru prevenirea infectării cu coronavirus

Extinderea vacanței școlare de iarnă sau cursuri online după sărbătorile de iarnă sunt măsurile recomandate de

Comisia Europeană tuturor statelor membre printr-un document publicat marți de oficialii de la Bruxelles.

Comisia Europenă a făcut noi recomandări pentru Sărbătorile de iarnă astfel încât să fie limitată răspândirea pandemiei de coronavirus.

Autorităţile de la Bruxelles se aşteaptă ca europenii să călătorească mai mult în următoarea perioadă, mai ales că urmează Crăciunul şi Revelionul.

În cazul ceremoniilor religioase, Comisia Europeană recomandă evitarea organizării unor evenimente mari și înlocuirea acestora cu transmisiuni TV, radio și online.

Proiectul insistă asupra distanţării sociale şi a folosirii măştilor de protecţie ca măsuri de reducere a infecţiilor și interzicerea cântărilor în comun, potrivit unui document publicat marți de oficialii de la Bruxelles, citat de G4media.ro.

De asemenea, Comisia Europeană recomandă menţinerea interzicerii circulaţiei pe timpul nopţii, inclusiv pentru ultimele zile din an, reamintind principiul cheie de urmat: „prudenţă” şi „prudenţă”, servicii sociale

pentru bătrânii singuri, interzicerea evenimentelor de masă și, în cazul unor excepții întemeiate, stabilire clară a numărului maxim de participanți, numărul clar de participanți la adunări private.

Mai mult, oficialii de la Bruxelles recomandă munca de acasă pentru minim 7 zile după sărbătorile de iarnă pentru a preveni infectarea la locul de muncă.

Sursa: RomâniaTV.net