Cum se simte Dida Drăgan după 13 ani de luptă cu o boală cumplită

 Cum se simte Dida Drăgan după 13 ani de luptă cu o boală cumplită

Dida Drăgan s-a luptat timp de 13 ani cu o boală cumplită, cancerul. Îndrăgita artistă a reușit să o învingă și să zâmbească din nou.

Dida Drăgan, în vârstă de 72 de ani, a depășit momentele grele de luptă boala, momente care au culminat cu o criză financiară, și care au dus-o în

pragul disperării, iar acum se simte mult mai bine, drept dovadă a acceptat invitația lui Fuego de a participa la emisiunea ”Drag de România mea!”.

Dida Drăgan a fost nevoită să facă mai multe credite la bănci de-a lungul timpului pe care cu greu le-a acoperit și se pare că acesta a fost și motivul care a stat la baza declanșării problemelor de sănătate.

Conform click.ro, Dida Drăgan a făcut în 2005 un credit bancar în valoare de 500.000 de euro, deschizându-și două afaceri, una în domeniul vestimentar, iar alta în cel imobiliar.

Din păcate, criza i-a dat planurile peste cap, iar afacerile sale nu au mers aşa cum şi-a dorit, ceea ce a însemnat că veniturile s-au micșorat brusc, iar plata creditului a devenit o adevărată povară.

Toate aceste probleme au făcut-o să clacheze și să intre în depresie, mai ales că, bolnavă fiind, Dida Drăgan continua să onoreze invitațiile de a cânta pentru că avea nevoie mare de bani.

În urma acestor greutăți, Dida Drăgan s-a gândit de nenumărate ori să-și ia viața, după cum ea însăși a declarat în 2010, la scurt timp după ce Mădălina Manole a murit.

Dida Drăgan a depăși problemele, iar în ultimul an și-a petrecut timpul în Elveția, acolo unde locuiește sora ei, și totodată acolo unde a efectuat și două

operații dificile, care i-au îmbunătățit condiția și starea de sănătate. Artista arată foarte bine în prezent și este pregătită să revină în lumina reflectoarelor.

Citeşte întreaga ştire: Cum se simte Dida Drăgan după 13 ani de luptă cu o boală cumplită