Carmen de la Sălciua, împotriva vaccinului anti-COVID-19! Manelista nici nu vrea să audă de vaccinare!

 Carmen de la Sălciua, împotriva vaccinului anti-COVID-19! Manelista nici nu vrea să audă de vaccinare!

Primele doze de vaccin anti-COVID-19 au ajuns deja la noi în țară, iar mulți români se bucură până peste măsură și așteaptă cu nerăbdare să-l facă! Ei bine, nu putem spune același lucru și despre anumite vedete. Carmen de la Sălciua, împotriva vaccinului anti-COVID-19! Manelista nici nu vrea să audă de vaccinare!

Pe lângă faptul că se numără printre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, Carmen de la Sălciua a dat întotdeauna

dovadă de sinceritate și a fost directă cu fanii săi. Așa a făcut și recent, când a organizat din nou o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram.

Printre inimioare, mesaje frumoase și cuvinte de laudă, fanii au vrut să afle părerea brunetei vis-a-vis de vaccinul anti-COVID-19.

Carmen de la Sălciua, împotriva vaccinului anti-COVID-19

Și dacă credeați că este nerăbdătoare să facă acest lucru, ei bine, vă înșelați amarnic! Frumoasa manelistă se declară total

împotriva acestui vaccin și susține că nu crede în el, dar mai ales, că nici măcar nu se gândește vreo secundă să și-l facă.

Vedeta este de părere că totul are legătură cu un așa zis ”cip”, dar și cu vremurile de demult.

”Are legătură cu cipul și cu toate vremurile despre care se scrie în Sfânta Scriptură. Nu cred în acest vaccin și nici nu vreau să îl fac”, le-a transmis Carmen de la Sălciua celor din mediul online.

Sursa: mesajedesuflet.ro