Raed Arafat, mesaj emoționant de Anul Nou: „Un an fără precedent, care ne va marca mult timp”

 Raed Arafat, mesaj emoționant de Anul Nou: „Un an fără precedent, care ne va marca mult timp”

Raed Arafat, șeful DSU și secretar de stat în MAI, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Anului Nou.

Raed Arafat spune că 2020 a fost un an fără precedent în istoria recentă, care ne va marca viața mult timp înainte. Am văzut cât de greu este „să luptăm dezbinați” împotriva noului coronavirus, mai spune secretarul de stat.

Anul 2020 a fost anul provocarilor; un an fara precedent in istoria recenta, care ne va marca viata mult timp inainte.

 Un an care ne-a aratat cat de uniti ar trebui sa fim, si cat de greu este sa ne luptam dezbinati si sa facem fata unor provocari fara precedent.

Va urez ca anul nou sa fie unul mult mai bun, un an al sperantei, al reusitelor, plin de realizari si mai ales unul care sa aduca tuturor sanatate! La Multi Ani!„, a scris Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Raed Arafat, despre efectele adverse ale vaccinului anti-COVID

Raed Arafat a vorbit zilele trecute despre efectele adverse ale vaccinului împotriva Covid-19. Șeful DSU a mărturisit că toți oamenii trebuie să cunoască aceste lucruri pentru a nu întâmpina probleme după imunizare.

Arafat afirmă că românii trebuie să se informeze dinainte despre campania de vaccinare ce a început chiar astăzi, prima persoană care a primit serul fiind o asistentă de 28 de ani de la Spitalul „Matei Balș”. Femeia a făcut parte din echipa ce a tratat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România.

Integral pe StirileKanalD