Raed Arafat, anunţ despre campania de vaccinare anti-COVID. „România va primi doze de vaccin anti-COVID şi de la alte companii, pe lângă Pfizer”

 Raed Arafat, anunţ despre campania de vaccinare anti-COVID. „România va primi doze de vaccin anti-COVID şi de la alte companii, pe lângă Pfizer”

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că România va primi doze de vaccin împotriva noului coronavirus şi de la alte companii, pe lângă Pfizer.

Şeful DSU consideră că vaccinarea este un semn bun pentru că este începutul în care vedem lumina de la capătul tunelului, dar mai e mult până acolo”.

Medicul Raed Arafat a făcut noi precizări despre campania de vaccinare anti-COVID. Şeful DSU a explicat că România va primi vaccinuri anti-COVID de la mai mulţi producători.

Semn bun este că au fost vaccinaţi colegi din prima linie, care au dorit să facă acest lucru. Un semn bun este începutul în care vedem lumina de la capătul tunelului, dar mai e mult până acolo.

Trebuie să respectăm regulile până vom ajunge să avem un segment important vaccinat, a declarat dr. Raed Arafat, vineri seara, la Realitatea Plus.

Secretarul de stat în Ministerul de Interne a explicat că România va primi vaccinuri anti-COVID produse şi de alte companii, în afară de Pfizer.

„Cu siguranță vor ajunge şi alte vaccinuri. Pe lângă cel de la Pfizer, sunt și altele care se autorizează şi Comisia Europeană are contracte cu aceste firme pe anumite cantităţi. Urmează să vină şi alte cantităţi din partea altor companii”, a afirmat Raed Arafat, conform sursei citate.

Integral pe romaniatv.net