Scandalul Revelionului de la TVR cu Mihăescu și Pietreanu, după ce Iohannis a fost interpretat spunând: „În 2021 tre’ să fii tare bou să mai stai închis în casă!”

 Scandalul Revelionului de la TVR cu Mihăescu și Pietreanu, după ce Iohannis a fost interpretat spunând: „În 2021 tre’ să fii tare bou să mai stai închis în casă!”

Membra CNA Dorina Rusu a reclamat ”spectacolul grotesc” al Revelionului organizat de doi foști membri ai grupului ”Vacanța mare”.

Libertatea a urmărit emisiunea și publică ceea ce s-a spus în ea. Emisiunea a conținut critici, firești și binevenite într-o democrație, la adresa politicienilor de la Putere, inclusiv la adresa lui Klaus Iohannis, și,

în același timp, momente vulgare sau care i-au ironizat pe cei care respectă măsurile anti-COVID. Audiența TVR de Anul Nou a fost de jumătate de milion de oameni.

Conflict deschis după Revelionul TVR cu Mihăescu și Pietreanu: „Televiziunea publică a dat un spectacol grotesc” & „Au promovat prostul gust, vulgaritatea, mârlănia, mitocănia”

O emisiune din programul de Revelion al Televiziunii Române a creat o serie de comentarii și reacții dure din partea Dorinei Rusu, membru al CNA. Fosta jurnalistă s-a autosesizat după cele aproape două ore cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu.

În noaptea dintre ani, de la ora 23:00, TVR a avut o emisiune „Revelion la mine acas” cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu.

În emisiune s-au mai aflat Dan Bittman, dar și actorul George Tănase. Show-ul acestora a durat aproape două ore.

Emisiunea a început cu o melodie parodie la adresa lui Marcel Vela, Raed Arafat și Klaus Iohannis. Bittman și Mihăescu sunt două dintre cele mai

cunoscute persoane publice din România care în ultima perioadă au fost împotriva măsurilor luate de autorități, fiind critici principali pe toate rețelele de socializare, dar și la televizor.

„Vreu tone de beutură să ne dați, cisterne de beutură” În rol și-au intrat personajele din Vacanța Mare, Leana și Costel, iar cei doi au avut dialoguri pline de violență.

„Când mă bați cu lanțul de la câine să dai cu partea cu câinele, nu cu partea cu cotețul”.  „Vreu tone de beutură să ne dați, cisterne de beutură, trenuri marfare cu beutură.

Mi se usucă gura. Dacă nu ne dați beutură stăm ca idioții și nu spunem nicio glumă! Dați-ne beutură!”, a mai spus Mihăescu. Radu Pietreanu a venit cu glume despre ”șmecheria” oltenilor:

„De Revelion oltenii taie porcul. De Crăciun l-au tăiat pe al vecinului”. Apoi a interpretat o piesă care suna astfel: „Am o dilemă foarte stresantă să-mi iau

nevastă, să-mi iau amantă. Dacă vin la dânsa beat se bucură că-s bun la pat. Amanta nu mă face prost. Amanta e ca și sclava mea”.

Citeşte întreaga ştire: Scandalul Revelionului de la TVR cu Mihăescu și Pietreanu, după ce Iohannis a fost interpretat spunând: „În 2021 tre’ să fii tare bou să mai stai închis în casă!”