Mădălin Ionescu, o noua teorie a conspiraţiei: E un cocktail pregătit pentru atacarea organismului uman. O gripă, nimic mai mult!

 Mădălin Ionescu, o noua teorie a conspiraţiei: E un cocktail pregătit pentru atacarea organismului uman. O gripă, nimic mai mult!

Mădălin Ionescu vine cu o nouă teorie a conspiraţiei în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus.

Fostul prezentator este cunoscut drept un „coronasceptic” şi nu de puţine ori din cauza declaraţiilor sale anumite posturi de televiziune au fost amendate de CNA.

Mădălin Ionescu, o noua teorie a conspiraţiei. Vedeta a desfiinţat într-o postare, de mari dimensiuni, pe Facebook tot ce înseamnă vaccinul antiCOVID şi pandemia cauzată de virusul SARS-COV-2.

Acesta este unul din cele mai puternice și mai importante texte pe care le-am postat până acum. Am înțeles din spoturile difuzate la tv ca “vaccinul ( care din ele ?) e eficient”.

L-a întrebat vreun “moderator” pe Nea Arafat, gurul COVID din România, ce înseamnă asta ? Pentru cât timp ne oferă imunitate ? Pentru o luna, doua, trei, șase ? Un an ? Doi ? Dacă eficienta acestor vaccinuri antigripale ține șase luni , ce o sa facem ?

O să ne vaccinam de doua ori, poate trei ori pe an ? Așa vom face pana la sfârșitul vieților noastre ? Altfel nu vom avea acces la unele drepturi ? Ati auzit de vaccinuri gripale care sa poată asigura o imunitate pentru o perioada mai îndelungată ?

Acest virus nou a fost obținut prin mixarea unui coronavirus existent cu unele elemente provenite din vietăți precum liliacul, pangolinul și altele, apoi cocktailul a fost pregătit pentru atacatea organismului uman.

S-a obținut o noua gripă, prieteni. Nimic mai mult . O nouă gripă. Asta este COVID 19. O gripă la care rata de vindecare a celor afectati este de aproape 98 la sută ( fără ajutor medical sau cu ajutor medical sumar).

O gripă care, da, poate ucide, dar o gripă cu care ne vom obișnui foarte repede. Cât de eficiente sunt vaccinurile antigripale cu tot cu tehnica nouă căreia i se face reclamă la televizor ?

O sa ne ferească de noua răceală 9 luni, in loc de șase, de exemplu ? Un an și jumătate in loc de unul ? Asta ne dorim ?

Integral pe romaniatv.net