Dana Budeanu le atacă dur pe mămici cu privire la felul în care mănâncă

 Dana Budeanu le atacă dur pe mămici cu privire la felul în care mănâncă

Controversata Dana Budeanu nu se potolește și le atacă dur pe mămici, referindu-se la felul în care mănâncă ele și copiii lor.

Potrivit acesteia, foarte multe mămici sunt practic necivilizate atunci când servesc masa. Totodată, ele nici nu știu să-și educe copiii în privința acestui aspect.

Autointitulata stilistă a vedetelor Dana Budeanu a realizat un nou vlog în care, de data aceasta, atacă dur mămicile.

Vedeta a vorbit despre modul în care oamenii servesc masa, spunând că ar trebui să fim stilați și în acest context.

La un moment dat a făcut referire la modul în care majoritatea mamelor obișnuiesc să servească masă.

Dana Budeanu le atacă dur pe mămici după felul în care mănâncă

Dana Budeanu a fost reclamată la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pe motiv că încurajează violența domestică.

Însă acest lucru nu a oprit-o din a își exprimă părerile controversate (să nu folosim cuvinte urâte) pe YouTube. Mai mult, acum a găsit să se lege de femeile care nu își cresc corect copiii.

Ea consideră că marea majoritate a mamelor își îndoapă odraslele cu mâncare și îi învață cu un stil de viață care nu este sănătos.

Dacă nu vrea să învețe cu furculița, cu lingurița și cu cuțitul, nu îi mai dai să mănânce. Când copilul ajunge la un anișor, când ține singurel tacâmurile în mâna, îl încurajezi să mănânce singur. Nu-i pui copilului ciorbă până la marginea castronului, cum faceți și voi. Așa-l înveți să mănânce că un porc, cum mâncați și voi astăzi, ca niște scroafe”, a spus Dana Budeanu.

Vedeta și-a continuat tirada punctând asupra lipsei bunelor maniere. Dana Budeanu consideră că nu este o scuză că mămicile nu

au primit acest tip de educație în familie. Din contra, ar trebui să insiste asupra acestor reguli pentru a-și educa odraslele.

Integral pe bzi.ro