Rugăciunea de luni. Îți va merge bine toată săptămâna dacă o rostești

 Rugăciunea de luni. Îți va merge bine toată săptămâna dacă o rostești

Nu începe săptămâna fără să acorzi măcar câteva minute pentru a rosti o rugăciune. Preoții spun adesea că rugăciunile te liniștesc, îți aduc noroc și te feresc de toate relele.

Rugăciunea de luni este una dintre cele mai puternice rugăciuni. Dumnezeu te ajută de fiecare când îi ceri ajutorul cu credință și cu sufletul plin de iubire.

Încă o rostești încă din prima zi a săptămânii, rugăciunea te va ajuta să ai o zi mai liniștită și mai bună din toate punctele de vedere.

Rostită cu credință față de Dumnezeu, în fiecare dimineață, această rugăciune poate aduce beneficii mari asupra fiecăruia dintre noi.

Rugăciunea de luni are efecte mari atât pe plan personal, cât și profesional, în special dacă este spusă cu credință și din tot sufletul. Preoții recomandă această rugăciune chiar și în fiecare zi a săptămânii, începând de luni, de dimineață.

Dacă îți dorești mai multă apropiere fașă de Dumnezeu, rugăciunea este cea care te ajută să simți prezența Lui. Rugăciunea de luni modalitatea prin care poți fi mai aproape de Iisus Hristos.

Rugăciunea de luni care îți va însenina ziua

Două variante de rugăciuni pe care le puteți rosti dimineața, înainte de a vă începe ziua. Este important să rostiți rugăciunea de luni dimineața înainte de masă.

Rugăciunea poate fi spusă în orice zi, însă e important să vă începeți săptămâna rostind-o.

„Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeieşti.

Astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie şi fără de voie, şi-mi ajută să pun început bun şi să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire!

O, Doamne, astăzi Îîţi dau sufletul şi trupul meu şi voinţa mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta.

Pedepseşte-mă, Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viaţă. Şi iartă pe cei vii şi pe cei răposaţi, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, şi pe toți ne învredniceşte de mărirea Ta în Rai.

La aceasta pun mijlocitori pe Sfinții Tăi Îngeri, către care zic:

O, cereştilor ajutători şi păzitori ai oamenilor, vouă mă închin şi vă mulţumesc pentru ajutorul şi conducerea ce ne-o daţi în toate zilele nouă, nevrednicilor şi păcătoşilor.

Scutiţi-mă de vrăjmaşii cei văzuţi şi nevăzuţi, ca să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu!

Învredniciţi-mă să vă văd la moartea mea, stând în jurul meu şi să duceţi sufletul meu în cer, ca să se închine măririi Feţei lui Dumnezeu, iar vouă să vă mulţumesc acolo, pentru purtarea de grijă ce aţi avut pentru mine şi binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci.

Amin.”

Integral pe stirilekanald.ro