Un specialist a dezvăluit care sunt principalele surse de infectare cu coronavirus

 Un specialist a dezvăluit care sunt principalele surse de infectare cu coronavirus

Pandemia de coronavirus a lovit omenirea. Deși lucrurile păreau să se stabilizeze în timpul verii, când sezonul turistic s-a deschis în majoritatea statelor și cazurile de infectare

nu mai erau atât de numeroase, situația nu este deloc una bună acum. Printre țările afectate considerabil se numără și România, motiv pentru care autoritățile au impus mai multe măsuri de prevenire a îmbolnăvirii.

În plus, specialiștii efectuează mai multe studii, printre care și cel din care reiese care sunt principalele surse de infectare cu coronavirus.

Care sunt trei dintre sursele de infectare cu coronavirus

Având în vedere că situația a scăpat de sub control și numărul de infectări a crescut considerabil în ultima vreme, depășind în unele zile chiar și 10.000 de îmbolnăviri noi, cu toții vrem să știm ce trebuie să facem

pentru a ne proteja și care sunt cele mai periculoase locuri în care mergem sau obiectele care sunt purtătoare de acest nou virus care a marcat viețilr tuturor.

Astfel, în urma unui studiu efectuat de curând, specialiștii ne anunță care sunt cele trei mari surse de infectare cu noul coronavirus existente în viața de zi cu zi.

Aceste surse sunt apropiate din punct de vedere al caracteristicilor pe care le au: sunt spații închise, în care se află un număr mare de persoane și contractarea virusulii de la o persoană la alta este favorizată aici.

Integral pe bzi.ro