O mamă a doi copii s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Târgoviște. Ce a găsit un vecin lângă fereastră

Moarte plină de mister pentru o femeie de 53 de ani din Târgoviște care a fost găsită fără suflare lângă un bloc. Din primele cercetări, se pare că s-ar fi prăbușit în gol de la etajul 7 al clădirii cu 10 etaje, spun anchetatorii.

Tragicul eveniment a fost descoperit de un vecin, care a văzut pantofii şi geanta femeii, lăsate lângă fereastra de pe palier.

Echipajul de salvare ajuns la faţa locului, nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Femeia era căsătorită, mamă a doi copii şi lucra în domeniul cadastrului. Cei apropiaţi le-au spus anchetatorilor că, în ultimul timp, femeia se confrunta cu o depresie, dar nimeni nu se aştepta la un asemenea gest necugetat.

Ioana Popescu, locatară: “Eu am văzut-o pe această doamnă ieri, pe aici, prin faţa blocului, unde era trotuarul denivelat, a căzut. Mai era cu domnişoara în vârstă de vreo 20 de ani. Eu am vrut să o ridic şi a ajutat-o domnişoară şi nu a avut nevoie de ajutor.”

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/socant/o-mama-a-doi-copii-s-a-aruncat-de-la-etajul-7-al-unui-bloc-din-targoviste-ce-a-gasit-un-vecin-langa-fereastra.html