De când nu vom mai putea ieşi după 10 seara fără declaraţie pe proprie răspundere

 De când nu vom mai putea ieşi după 10 seara fără declaraţie pe proprie răspundere

Miercuri au fost depistate peste 4.500 de cazuri de infectare cu coronavirus, așa că România revine, în mod oficial, la restricții mai dure, începând din 14 martie.

Începând de duminică, 14 martie, nu vom putea să ieșim din casă înainte de ora 5 dimineaţa sau după ora 22, decât dacă avem un motiv bine întemeiat, pe baza unei declarații pe propria răspundere.

 

Cum se completează declaraţia pe proprie răspundere

 

STS le oferă posibilitatea celor care au nevoie să completeze declarația pe proprie răspundere şi online, prin accesarea acestei pagini și completarea formularului. Însă acea declarație va trebui să aibă semnătura olografă a celui ce o completează, deci tot va trebui scos la imprimantă formularul și semnat de mână. Rămâne valabilă şi posibilitatea de a completa declarația de mână și nu electronic.

Completarea cu informații false a declarației pe propria răspundere poate atrage consecințe penale, pentru comiterea unui fals în declarații.

Adică fie mergem sau venim de la serviciu, fie la spital sau trebuie să îngrijim o persoană care nu se poate deplasa.
Cum ieșitul în oraș pentru socializare nu reprezintă un motiv bine întemeiat, și programul teraselor se scurtează cu o oră și vor fi deschise tot până la 10 seara.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/de-cand-nu-vom-mai-putea-iesi-dupa-10-seara-fara-declaratie-pe-proprie-raspundere.html