Noi restricţii în Capitală. Lista măsurilor propuse de DSP: Toate şcolile închise şi slujbe oficiate în aer liber

 Noi restricţii în Capitală. Lista măsurilor propuse de DSP: Toate şcolile închise şi slujbe oficiate în aer liber

Direcţia de Sănătate Publică București propune noi restricții, după de rata de incidență a depășit 6 cazuri la mia de locuitori.

Printre măsurile propuse de DSP se numără și închiderea școlilor, dar și a after-school-urilor. Totodată, noile restricții vizează și slujbele religioase.

Noi restricţii în Capitală. Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti propune noi măsuri după ce rata de infectare a depăşit 6 cazuri la mia de locuitori.

Printre propunerile Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti se numără închiderea şcolilor dar şi a after-school-urilor, limitarea numărului de persoane în magazine, supermarketuri şi mall-uri.

De asemenea, noile restricţii propuse de DSP vizează şi slujbele religioase. Acestea se vor desfăşura în aer liber, iar botezurile, cununiile şi înmormântările se pot oficia cu maxim 16 persoane, potrivit Antena 3.

Vă prezentăm lista restricţiilor propuse de DSP Bucureşti

Obligativitatea instituțiilor și autorităților publice de a face la intrarea în sediu triaj epidemiologic și de a asigura dezinfectarea mâinilor

Obligativitatea de a asigura programul decalat al angajaților, atât la nivelul aurotităților publice, cât și la nivelul operatorilor economici

Participarea zilnică în sistem online a preșcolarilor și elevilor din unitățile de învățământ

Interzicerea organizării de evenimente sau activități private pentru copii în spații închise precum afterschool-urile

Închiderea locurilor de joacă amenajate pentru copii în parcuri, între blocuri

Interzicerea activităților și competițiilor sportive pentru amatori. Cele profesioniste rămân deschise.

Integral pe romaniatv.net