Anunț pentru toți românii! Ce spune Raed Arafat despre slujba de Înviere

 Anunț pentru toți românii! Ce spune Raed Arafat despre slujba de Înviere

Mai este o lună până la Paște, iar credincioșii se întreabă ce se va întâmpla cu slujba de Înviere anul acesta. Raed Arafat a făcut primele declarații în privința sărbătorilor pascale.

Ce spune Raed Arafat despre slujba de Înviere

Raed Arafat a vorbit despre planurile autorităților în privința sărbătorilor pascale, declarând că în momentul de față autoritățile nu intenționează o măsură care i-ar împiedica pe români să participe la slujba de Înviere, însă vor avea loc discuții aplicate.

”Cred că toată lumea a auzit ce a zis și Președintele, ce a zis și premierul, că intenția este ca de Paște lumea să meargă la Înviere și să nu fie restricții în acest sens.

Dar concluzii încă nu sunt trase. Urmează ceva discuții și întâlniri între reprezentanții cultelor, premier, o să particip și eu. În următoarele două zile vom avea concluziile. Cu siguranță că premierul va anunța concluziile.

Cine încearcă să pornească oamenii că nu se va putea (desfașura slujba de Înviere) trebuie lăsați la o parte și așteptate comunicările oficiale. Indiferent de situație (din punct de vedere epidemiologic, n.red.), dorința este de participare. Participarea nu înseamnă ca nu vor fi niste reguli”, a declarat Raed Arafat.

Integral pe redacția.ro