Gigi Becali, prima reacție după ce familia Corneliei Catanga i-a cerut bani: „O înmormântez, ce să fac?”

 Gigi Becali, prima reacție după ce familia Corneliei Catanga i-a cerut bani: „O înmormântez, ce să fac?”

Cornelia Catanga a murit în această dimineață și soțul ei, Aurel Pădureanu, i-a cerut public ajutor financiar lui Gigi Becali pentru a o înmormânta pe artistă. Gigi Becali a apus că a dat curs apelului familiei Corneliei Catanga.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani, iar soțul ei, Aurel Pădureanu este devastat. Bărbatul i-a cerut lui Gigi Becali să-l ajute cu bani să o înmormânteze pe artistă, știut fiind faptul că se confruntau cu mari probleme financiare în ultimii ani.

Mara Bănică, bună prietenă cu soții Pădureanu-Catanga a dezvăluit că aceștia sunt extrem de săraci și văduvul artistei a rugat-o să-i ceară ajutor lui Gigi Becali, cunoscut fiind faptul că milionarul din Pipera se implică foarte des în acțiuni umanitare.

Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Integral pe viva.ro