Primele declaraţii ale lui Aurel Pădureanu după decesul Corneliei Catangă: Ne-au nenorocit! Au băgat-o ăștia la Covid-19

 Primele declaraţii ale lui Aurel Pădureanu după decesul Corneliei Catangă: Ne-au nenorocit! Au băgat-o ăștia la Covid-19

Aurel Pădureanu, fostul soț al regretatei artiste Cornelia Catangă a făcut primele declaraţii după decesul artistei. Acesta este răpus de durere şi cpnsideră că vedetă a de ” băgată de ăștia la COVID-19”.

Fostul soţ al artistei spune că vedetă a decedat din cauza unui stop cardiorespirator în jurul orei 04.00 în cursul dimineteei de vineri, 26 martie 2021. Artistă a fost internată în spital cu o seară înainte.

Ce spune, Aurel Pădureanu despre decesul Corneliei Catangă

În această dimineață, Aurel Pădureanu, fostul soț al Corneliei Catangă, a avut o reacţie de ultimă oră la auzul că femeia cu care şi-a petrecut 33 de ani din viaţa a decedat.

Acesta a declarat pentru Fanatik.ro despre că artista a fost internată cu o seară înainte la spital. Solistul este supărat pentru situaţia neplăcută prin care trece iar, în pofida faptului că aceştia nu mai formau un cuplu din 2020, moartea artisei a lăsat un gol imens în sufletul lui:

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu.

Totuşi, medicii afirmă faptul că artista a decedat în urma contactării virusului COVID-19, virus originar din Wuhan, China.

Integral pe bzi.ro