Bill Gates avertizeaza: „Urmatoarea pandemie va fi de zece ori mai rea”

 Bill Gates avertizeaza: „Urmatoarea pandemie va fi de zece ori mai rea”

Fondatorul Microsoft si filantropul miliardar Bill Gates a avertizat impotriva „nationalismului vaccinului” si a „abordarii nepasatoare” fata de pandemie.

Intr-un interviu acordat cotidianului liberal german Süddeutsche Zeitung, el a spus ca este timpul ca oamenii sa accepte pandemiile ca facand parte din normalitate.

„Pandemiile apartin noului normal, la fel cum sunt cutremurele, cum sunt tornadele si schimbarile climatice”, a spus el intr-o traducere din versiunea germana a interviului sau.

Gates i-a avertizat pe factorii de decizie pentru lipsa de pregatire inainte de Covid-19, in ciuda avertismentelor repetate cu privire la probabilitatea unei pandemii si s-a plans de lipsa unei comunicari clare asupra pericolelor bolii.

„Este teribil ca trebuie sa le spunem in continuare oamenilor sa faca sacrificii” pentru a salva vieti, a spus el. „Trebuie sa ne invatam lectiile.” El a avertizat ca urmatoarea pandemie ar putea fi „de zece ori mai rea ca aceasta”, si „nu suntem pregatiti pentru asta”, scrie The Guardian.

Integral pe știrilezilei.biz

Enable Notifications    OK No thanks