Dan Bittman, reacție dură la Xtra Night Show după ce s-au impus noi restricții în România: ”Ne-am lăsat mințiti, manipulați”

 Dan Bittman, reacție dură la Xtra Night Show după ce s-au impus noi restricții în România: ”Ne-am lăsat mințiti, manipulați”

Dan Bittman a stârnit mereu controverse în ceea ce privește tema pandemiei coronavirusului în România, dar și a restricțiilor impuse de autorități. Iată ce declară cântărețul la Xtra Night Show, după ce vor fi impuse noi măsuri.

Dan Bittman a susținut încă de la începutul pandemiei că multe dintre regulile impuse de autorități nu au fost cele mai potrivite, iar aceasta s-a arătat foarte deranjat de măsurile care au fost luate în țară în cursul a un an de zile.

După ce duminică, 28 martie, România va avea parte de noi restricții, Dan Bittman a oferit primele declarații la Xtra Night Show în acest sens în prag de semi-carantină.

Cântărețul se declară în continuare foarte deranjat de acestea și consideră că oamenii au fost mințiți și manipulați, dar mereu a respectat tot ce s-a cerut pentru a se respecta distanțarea socială și regulile de protecție sanitară.

”Mă bucur că sunt națiuni care au început să se trezează, ne-am lăsat mințiți, manipulați. Eu am jucat acest joc de un an de zile în condițiile legi, când mi s-a zis să pun mască, am pus mască,

dar când văd că niște oameni se cred mai deștepți decât mine…încearcă să mă prostească pe față, nu cred că e cazul să mai stăm la discuții”, a spus el la Xtra Night Show.

Integral pe stirilediasporei