Lidia Fecioru, despre Legea atracției! Orice dorință ți se poate împlini dacă știi să o folosești inteligent. Ce trebuie să faci pentu ca dorințele să ți se împlinească

 Lidia Fecioru, despre Legea atracției! Orice dorință ți se poate împlini dacă știi să o folosești inteligent. Ce trebuie să faci pentu ca dorințele să ți se împlinească

Lidia Fecioru a dezvăluit că orice dorință ți se poate împlini, însă trebuie să știi cum. Bioenergoterapeutul este de părere că totul depinde de Legea atracției și de felul în care o folosești.

Lidia Fecioru spune că învățând să folosești corect Legea atracției poți deveni arhitectul propriei vieți. Astfel, poți să-ți îndeplinești orice dorință dacă ajungi în punctul în care ești capabil mental să-ți construiești propriul destin.

Lidia Fecioru, cum să folosești corect Legea atracției

Bioenergoterapeutul spune că tot ce trebuie să faci este să crezi în puterea pe care o are Legea atracției și să o pui în aplicare cât mai des. Aceasta mai subliniază că nimic nu se întâmplă fără efort.

Există mai multe reguli care stau la baza acestei legi și de care trebui să ții cont pentru ca Universul să-ți dea ce îi ceri.

Care sunt regulile de care trebuie să ținem cont când ne dormi ceva

Lidia Fecioru a împărtășit regulile care stau la baza Legii atracției atunci când cerem Universului să ne îndeplinească o dorință.

„Problema este că în momentul în care ne punem o dorință, dacă avem cea mai mică îndoială, nu se va îndeplini.

Dacă eu vreau să mă transform acum într-o milionară și spun ‘vreau eu, dar…’ este îndoiala mea.

Noi singuri ne tundem aripile de fiecare dată cu cea mai mică îndoială sau cea mai mică neîncredere în noi.

Când omul vrea, tot Universul conlucrează la opera dorinței lui. Și asta e foarte important- să știm ce vrem, să știm cum vrem, să ne dorim.

Aici intervine Legea atracției. Spune cineva ‘Mi-am găsit un soț așa cum mi-am dorit’, pentru că ea și-a contutat, și-a creionat partenerul, cum să arate, cum să fie și Legea atracției i-a adus în viața ei o persoană așa cum și-a dorit.”, a spus Lidia Fecioru.

Astfel, Lidia Fecioru îi îndeamnă pe oameni să creadă întru totul în Legea atracției atunci când își doresc ceva și să nu se îndoiască de ceea ce își doresc de la Univers.

Sursa: kanald.ro

Enable Notifications    OK No thanks