Călătoriile, condiționate de vaccin. O companie aeriană a decis: doar cei vaccinați pot călători cu avionul

 Călătoriile, condiționate de vaccin. O companie aeriană a decis: doar cei vaccinați pot călători cu avionul

În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre vaccinare. Deși oamenii continuă să fie reticenți în ceea ce privește imunizarea, mulți au început să capete încredere și s-au vaccinat sau urmează.

La fel de mult se vorbește și despre condiționarea călătoriilor, motiv pentru care o agenție aeriană deja vrea să ia măsuri. În curând, doar cei vaccinați ar putea călători cu avionul.

Doar cei vaccinați pot călători

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre teoria conform căreia doar persoanele vaccinate se vor mai putea deplasa cu avionul, pentru a încuraja vaccinarea, pe care specialiștii o consideră soluția de ieșire din pandemie. Deși nu au fost luate măsuri încă în acest sens, semnele sunt tot mai clare.

Qantas, una dintre cele mai cunoscute companii aeriene, a transmis că iau în calcul condiționarea călătoriile. Astfel, în curând, numai persoanele care demonstrează că au fost vaccinate complet împotriva coronavirusului vor mai putea călători pe calea aerului.

Alan Joyce, director executiv la Qantas, a declarat că multe Gurvene se gândesc să impună astfel de măsuri. În cazul în care nu o vor face, companiile aeriene vor lua singure măsuri, așa cum inteționează să facă și

Qantas. Șeful Qantas a declarat că se gândește serios să condiționeze călătoriile aeriene de la compania sa, în semn de respect pentru clienții săi și pentru a-i proteja pe aceștia.

 „Avem datoria de a avea grijă de pasagerii noștri și de echipaj. Toate persoanele de la bordul aeronavei trebuie să fie în siguranță. Marea majoritate a clienților noștri crede că este o idee bună”, a declarat șeful Qantas.

Integral pe fresh24.ro