EXCLUSIV Rareş Bogdan, furibund: „Sincer, de Raed Arafat m-am cam săturat. Cu mine nu se va juca!”

 EXCLUSIV Rareş Bogdan, furibund: „Sincer, de Raed Arafat m-am cam săturat. Cu mine nu se va juca!”

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, se arată indignat de intervenţia de la Spitalul Foișor şi îl somează pe Raed Arafat să se prezinte luni cu un raport detaliat legat de acţiunea de vineri seară.

Rareş Bogdan i-a convocat şi pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu şi pe primarul Capitalei Nicuşor Dan şi le reaminteşte acestora că au ajuns la putere prin eforturile din campania electorală ale tuturor

partidelor din coaliţie, astfel că nu va accepta ca acţiunile lor să se reflecte asupra modului în care românii percep Partidul Naţional Liberal.

„Inainte de a fi ider politic sunt om si ma gandesc ca acolo, la Foisor, puteau fi bunicii mei, parintii sau copiii. Imaginile au depasit orice limita, eu m-am saturat si tocmai d-asta nu voi participa doar la Biroul Executiv de luni,

ci si la coalitie, si voi cere ca Vlad Voiculescu, Raed Arafat si Nicusor Dan sa se prezinte la comisie, pentru ca ei nu au ajuns in pozitiile astea pur si simplu, ci pentru ca toti am facut campanie ca sa-i aducem la putere.

Acesti oameni trebuie sa inteleaga ca empatia si emotiile nu trebuie sa ne paraseasca, suntem oameni. Ceea ce s-a intamplat aseara nu ramane asa, eu vreau raspunsuri.

Trebuie sa se prezinte in fata Coalitiei si sa dea raspunsuri. Nu am inteles de ce nu au ajuns salvari, de ce nu erau in curtea pitalului salvari si a trebuit sa fie scosi oamenii la 11 noaptea.

Integral pe romaniatv.net