Lucian Bode a anunţat unde se va renunţa la mască pentru prima oară

 Lucian Bode a anunţat unde se va renunţa la mască pentru prima oară

Lucian Bode, ministrul de Interne a vorbit în direct la un post de televiziune despre mai multe subiecte dar şi despre posibilitatea renunţării la mască.

Ministrul a explicat că există posibilitatea ca în Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgentă să se discute renunţarea la purtarea acesteia pe plajă sau în vârful muntelui.

De altfel, decizia trebuie să fie în acord cu ceea ce vrea marea majoritate a poluatiei din România.

Lucian Bode anunță renunţarea purtării măştii obligatorii pe litoral

Lucian Bode a spus că s-ar putea renunţa la purtarea măştii obligatorii la 1 mai, iar decizia urmează să se discute în Comitetul Naţional de Situaţii de Urgență

„În acest moment reglementarea legată de mască este în vigoare. Masca este obligatorie. Până în data de 1 mai cu siguranță vom mai avea discuții și în Comitetul Național de Situații de Urgență și este posibil să discutăm eventualitatea de a limita purtarea măștii în anumite

circumstanțe, în vârful muntelui său la plajă….Sunt lucruri de bun-simț, care pot fi analizate și care trebuie să fie în acord cu ceea ce vrea marea majoritate sănătoasă”, a spus Bode.

Lucian Bode a anunţat faptul că în noaptea de Înviere s-ar putea lăsa cu amenzi pentru cei care nu poartă mască de protecţie. Acesta a afirmat că atât în interiorul bisericii cât şi în exteriorul lăcaşului de cult acest lucru este obligatoriu:

Integral pe bzi.ro

Enable Notifications    OK No thanks