Adio, vacanțe de 1 mai în Grecia și Bulgaria. Carantină la întoarcerea din aceste țări

 Adio, vacanțe de 1 mai în Grecia și Bulgaria. Carantină la întoarcerea din aceste țări

Românii i-au spus adio primei vacanţe de anul acesta pe litoralul bulgăresc sau în Grecia! Aproape 90 la sută dintre cei care îşi făcuseră rezervări de Paşte şi 1 Mai,

în special la vecinii din sud, și-au anulat concediile din cauza restricțiilor. Ambele ţări sunt pe lista galbenă, ceea ce înseamnă intrarea în izolare la întoarcerea din vacanţă şi, în plus, Bulgaria nu ne mai primeşte fără test covid negativ.

Litoralul bulgăresc- cu toate atracţiile şi distracţiile lui, se vede numai din depărtare primăvara aceasta pentru turistii români.

Daniela a spus stop vacanței de Paști la vecinii bulgari.

Ea este unul dintre miile de turiști care și-au anulat rezervările, din cauza faptului că Bulgaria încă se află printre cele 44 de țări de pe lista galbenă.

Daniela este un caz fericit pentru că reuşit să-și recupereze avansul pe care îl oferise agenției de turism. Vacanța pentru 4 persoane în regim all inclusive, la Sunny Beach, ar fi costat 600 de euro, iar avansul a fost de 200 de euro.

În plus, vecinii bulgari nu ne primesc deocamdată fără rezultat negativ la un test covid- efectuat cu 72 de ore înainte de sosirea pe teritoriul lor, ceea ce înseamnă alţi peste 30 de euro de persoană.

Integral pe stirilekanald.ro