FRIPTURA DE MIEL la cuptor după reţeta bunicii, se topeşte în gură. Secretul Jamilei pentru un MIEL LA CUPTOR delicios
RomaniaTV.net vă prezintă o friptura de miel la cuptor traditionala. Reteta pentru friptura de miel dupa reteta bunicii.
Bonus, cele mai bune reţete de FRIPTURĂ DE MIEL de la cei mai buni chefi bucătari ai României.
Friptura de miel la cuptor traditionala. Reteta pentru friptura de miel dupa reteta bunicii. Friptura de miel nu poate să lipsească de pe masa tradiţională de Paşte dar poate fi consumată şi în restul anului, mai ales că în supermarket găseşti în orice perioadă carne de miel.
Pentru ca friptura să iasă exact ca şi cea pregătită de bunica, trebuie să urmaţi o reţetă simplă. Reţeta este garantată, mai ales dacă veţi pune toate ierburile aromatice şi usturoiul, care sunt de fapt secretele reuşitei depline.
Friptura de miel la cuptor traditionala. Reteta pentru friptura de miel dupa reteta bunicii.
INGREDIENTE: 1 pulpă de miel (de preferat pulpa din spate) de 2 kg cartofi noi 6-7 caţei mari usturoi 1 pahar mare vin alb 1 cană de apa 50 ml ulei de măsline sau floarea soarelui 2-3 crenguţe rozmarin 2-3 crengute măghiran proaspăt sare piper
RomaniaTV.net vă prezintă o friptura de miel la cuptor traditionala. Reteta pentru friptura de miel dupa reteta bunicii. Bonus, cele mai bune reţete de FRIPTURĂ DE MIEL de la cei mai buni chefi bucătari ai României.
Friptura de miel la cuptor traditionala. Reteta pentru friptura de miel dupa reteta bunicii. Friptura de miel nu poate să lipsească de pe masa tradiţională de Paşte dar poate fi consumată şi în restul anului, mai ales că în supermarket găseşti în orice perioadă carne de miel.
Pentru ca friptura să iasă exact ca şi cea pregătită de bunica, trebuie să urmaţi o reţetă simplă. Reţeta este garantată, mai ales dacă veţi pune toate ierburile aromatice şi usturoiul, care sunt de fapt secretele reuşitei depline.
Friptura de miel la cuptor traditionala. Reteta pentru friptura de miel dupa reteta bunicii.
INGREDIENTE: 1 pulpă de miel (de preferat pulpa din spate) de 2 kg cartofi noi 6-7 caţei mari usturoi 1 pahar mare vin alb 1 cană de apa 50 ml ulei de măsline sau floarea soarelui 2-3 crenguţe rozmarin 2-3 crengute măghiran proaspăt sare piper
Friptura de miel la cuptor traditionala. Reteta pentru friptura de miel dupa reteta bunicii
PREPARARE friputra de miel
Spălam pulpa foarte bine şi o ştergem cu un şervet de bucătărie. Curăţăm usturoiul şi-l tăiem în bastonaşe sau feliuţe. Cu ajutorul unui cuţit ascuţit, înţepăm adânc pulpă din loc în loc, pe ambele părţi. În găurile formate introducem usturoiul.
Ungem pulpa cu ulei de măsline sau de floarea soarelui, o frecam cu sare şi piper din belşug şi o aşezam în tavă unsă şi ea cu câteva linguri de ulei. Adăugăm în tavă vinul şi apa călduţă şi pudram carnea cu câteva ace de rozmarin prospat şi cu câteva frunze de maghiran.
Integral pe RomaniaTV.net