Președintele Iohannis a făcut declarații de ULTIMA ORĂ! Vom scăpa de restricții când se îndeplinește ACEASTĂ CONDIȚIE! Cât mai durează

 Președintele Iohannis a făcut declarații de ULTIMA ORĂ! Vom scăpa de restricții când se îndeplinește ACEASTĂ CONDIȚIE! Cât mai durează

Președintele Klaus Iohannis a îndemnat toți românii să se vaccineze pentru ca pandemia să ia sfârșit și restricțiile să fie ridicate.

Șeful statului a mărturisit că aceasta este unica soluție pentru ca românii să iasă din această situație grea în care se află de mai bine de un an de zile.

Președintele îndeamnă românii să se vaccineze contra Covid-19

Președintele a declarat că este extrem de implicat în campania de vaccinare și că își dorește ca toți românii să apeleze la unica armă pe care o avem în acest moment contra coronavirusului: vaccinul.

Președintele a ținut să sublinieze că fără vaccinare nu vom putea ieși din pandemie, iar restricțiile nu vor fi ridicate prea curând.

„Fără vaccinare nu putem să ieșim din pandemie, asta este clar. Calea de ieșire din pandemie este vaccinarea în masă. Eu sunt implicat din capul locului în campania pro-vaccinare, voi continua,

voi vizita centre de vaccinare, voi discuta cu oamenii, voi face afirmații publice precum astăzi: Dragi români, mergeți să vă vaccinați!” – a spus președintele Klaus Iohannis.

Măsurile vor fi relaxate gradual pe măsură ce populația se va vaccina. Din păcate situația nu este una foarte bună în acest moment, paturile de ATI sunt în continuare pline.

„Dacă ne vaccinăm – și deocamdată pot să spun că merge bine campania, avem în jur de 100.000 de persoane vaccinate zilnic – pe măsură ce pandemia se reduce, deci dacă vedem că se reduce numărul de infectări, numărul persoanelor la ATI,

numărul de decese – din păcate, încă prea mulți mor de această boală -, gradual se vor relaxa măsurile care au fost necesare pentru a controla răspândirea acestui virus”, a arătat președintele.

„Comitetul Național pentru Situații de Urgență evaluează permanent, împreună cu Institutul Național de Sănătate Publică fac propuneri și dacă ușor, ușor se atenuează câte o măsură,

pe urmă începem să renunțăm la anumite măsuri, până când în final ieșim din pandemie și ne reluăm viața normală”, a completat șeful statului.

Integral pe parohia.eu

Enable Notifications    OK No thanks