Raed Arafat: „În orice birou, unde sunt până la cinci persoane, dacă toate persoanele sunt vaccinate, atunci pot să lucreze fără mască”

 Raed Arafat: „În orice birou, unde sunt până la cinci persoane, dacă toate persoanele sunt vaccinate, atunci pot să lucreze fără mască”

Raed Arafat le aduce vești bune românilor.

Secretarul de stat i-a anunțat pe angajați care sunt situațiile în care pot renunța la masca de protecție.

Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat, joi, la finalul şedinţei de Guvern, că într-un birou unde lucrează cinci persoane vaccinate,

acestea vor putea să nu mai poarte masca de protecţie. În cazul în care printre cele cinci persoane se află o persoană nevaccinată, atunci masca devine obligatorie.

„În orice birou, unde sunt până la cinci persoane, dacă toate persoanele sunt vaccinate, atunci pot să lucreze fără mască.

Dar nu în spaţiile comune, nu în coridoare. Vorbim de o capacitate de cinci persoane în această fază, urmează să vină şi alte etape. S-a vorbit clar că vor fi lucruri graduale. 

Putem spune de ce nu zece, de ce nu 15, asta întotdeauna se poate spune. În acest moment am pornit de la zero, am ajuns la cinci
persoane în birou şi următoarea fază, cu siguranţă, dacă totul e ok şi vedem că nu sunt probleme, se creşte la încă o cifră”, a declarat Raed Arafat.
Integral pe stirilekanald.ro