Doua prostituate stăteau pe o bancă, în parc.– Dragă, cum faci tu de ai bani pe criza asta?– Dragă, eu vin în parc şi intru-n vorbă cu pensionarii. Aştia plătesc mai puţin

 Doua prostituate stăteau pe o bancă, în parc.– Dragă, cum faci tu de ai bani pe criza asta?– Dragă, eu vin în parc şi intru-n vorbă cu pensionarii. Aştia plătesc mai puţin

Doua prostituate stăteau pe o bancă, în parc.

– Dragă, cum faci tu de ai bani pe criza asta?
– Dragă, eu vin în parc şi intru-n vorbă cu pensionarii.

Aştia plătesc mai puţin, însă nu mai pot decât să mângâie şi să pupe. Scap repede şi pe criza asta sunt buni şi 10 lei.

– Bravo, să ştii că e o idee bună, am s-o practic şi eu. După câteva zile se întâlnesc din nou şi fata noastră era supărată.

Într-o zi, un şofer de autobuz a mers ca de obicei la serviciu, a pornit autobuzul şi a plecat pe traseu.

Nimic deosebit la primele câteva staţii, câţiva oameni care-au urcat, câţiva care-au coborât şi totul a fost normal.

La următoarea staţie însă, un tip enorm a urcat în autobuz, aproape doi metri de înalt, cu constituţie de luptător categoria grea. S-a uitat spre şofer zicând:

– Big John nu cumpără bilet! Şi apoi s-a aşezat pe un scaun. Şoferul, scund de felul său, era slăbănog si genul de om blând. Asa că nu s-a certat cu Big John, dar nu i-a convenit chestia asta deloc.

În următoarea zi se întâmplă acelaşi lucru: Big John a urcat iar în autobuz, a spus tare că el nu cumpără bilet şi s-a aşezat. Următoarea zi iarăşi, şi tot aşa şi zilele următoare. Şoferul n-a mai rezistat, deja avea insomnii din cauza lui Big John care-şi bătea joc de el.

Aşa că-ntr-un final, s-a înscris la nişte cursuri de haltere, karate, judo şi alte arte marţiale. După câteva luni, deja era foarte puternic, mai mult, devenise foarte stăpân pe el.

Aşa că, ziua următoare, când Big John urca în autobuz şi spuse “Big John nu cumpără bilet” şoferul s-a ridicat i-a aruncat o privire cruntă şi-a zbierat la el:

– Şi de ce nu? Big John l-a privit foarte uimit şi i-a replicat scurt: – Big John are abonament.

Sursa: stirionline.xyz