ULTIMA ORA! Florin Cîțu, vești importante despre relaxare măsurilor de la 1 IULIE. Se renunță definitiv la masca de protecție?

 ULTIMA ORA! Florin Cîțu, vești importante despre relaxare măsurilor de la 1 IULIE. Se renunță definitiv la masca de protecție?

Premierul României a anunțat că noi măsuri de relaxare vor intra în vigoare de la 1 iulie. Noile măsuri urmează să fie adoptate în ședința de Guvern de joi, 24 iunie.

Florin Cîțu a anunțat că noi măsuri de relaxare urmează să intre în vigoare de la 1 iulie.

Portivit acestuia, printre măsurile care urmează să intre în vigoare de la începutul lunii iulie se află și redeschiderea târgurilor și talciocurilor din țară.

Ce se întâmplă cu masca de protecție de la 1 iulie?

De la 1 iulie vor intra în vigoare noi măsuri de relaxare, printre acestea se numără și redeschiderea târgurilor și talciocurilor din țară, după cum a precizat premierul României.

”Noi am prezentat deja aceste măsuri în Hotărârea CNSU, vreau doar să readuc aminte, pentru că am fost prin ţară şi este o întrebare despre târguri şi talciocuri şi aşa mai departe: se redeschid de la 1 iulie, bineînţeles,

în funcţie de normele de securitate, de siguranţă, dar se redeschid toate de la1 iulie. Decizia o vom lua joi în şedinţa de guvern”, a declarat Florin Cîţu la un post TV.

În ceea ce privește purtarea măștii de protecție, Florin Cîțu a precizat că nu ar avea nimic împotrivă la renunțarea purtării măștii în interior, dacă toate persoanele sunt vaccinate.

Încă nu am primit propuneri în acest sens, poate, dacă… să se umble la ceea ce înseamnă spaţiu închis în birou, dacă toate persoanele sunt vaccinate – avem acum cinci persoane.Nu am primit încă o propunere,

dacă primesc o propunere şi este bine fundamentată, nu aş avea o problemă cu acest lucru. Până la urmă, dacă sunt vaccinate toate persoanele într-un birou, este normal să aibă nişte beneficii dacă s-au vaccinat”, a mai spus Cîţu.

Integral pe eminunat.net