Nu mancati vinete prajite, fara sa adaugati oua! Sunt mai bune decat carnea si mai sanatoase

 Nu mancati vinete prajite, fara sa adaugati oua! Sunt mai bune decat carnea si mai sanatoase

Un aperitiv ușor și delicios, chiar și cei care nu iubesc vânăta îl vor îndrăgi.

În această rețetă vă prezentăm inele de vânătă umplute cu morcov, ceapă verde, crenvurșt și vânătă, totul amestecat cu ouă și prăjit în tigaia cu ulei încins.

Veți obține niște gustoșenii de nerefuzat, iar familia va fi mulțumită. Se pot servi atât ca aperitiv, cât și ca fel principal, fiind foarte sățioase și hrănitoare, alături de ketchup sau sosul preferat.

 

Ingrediente:

2 bucăți Vinete
1 bucată Morcov
50 g Ceapă verde
1 bucată Crenvurști
3 bucăți Ouă
1/2 linguriță Piper negru măcinat
1 linguriță Sare
20 g Făină

Mod de preparare:

  1. Tăiați vinetele rondele și le puneți la marinat în apă sărată pentru 25 min.

 

  1. Tocați mărunt morcovul, ceapa verde, crenvurștul și puneți totul într-un bol. Îndepărtați miezul vinetelor și îl tocați mărunt, apoi îl puneți în același bol. Adăugați ouăle și amestecați bine toate ingredientele. Asezonați cu sare și piper. Adăugați făină și amestecați din nou.

 

  1. Puneți un inel de la vânătă în tigaia cu ulei încins. În interior puneți umplutura. Prăjiți vinetele împreună cu umplutura pe ambele părți.
  2. Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 

Sursa

Enable Notifications    OK No thanks