EXCLUSIV- Benone Sinulescu, găsit inconştient în casă. Artistul este în stare foarte gravă

 EXCLUSIV- Benone Sinulescu, găsit inconştient în casă. Artistul este în stare foarte gravă

Benone Sinulescu a fost gasit inconstient in casa iar acum este in stare grava.

Apropiatii fac acuzatii grave si spun ca in loc sa fie tratat intr-un spital de specialitate, a fost transferat la un centru paleativ.

Fostul impresar al artistului Ionut Pavel a vorbit despre starea artistului.

Benone Sinulescu este în stare foarte gravă după ce a fost găsit inconştient în casă. Fostul impresar al artistului a transmis „un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții lui Nea Beni”.

„Benone Sinulescu se află întro stare foarte gravă, și se stingă fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad.

Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de

specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală.

Când în sfârșit, aflat într-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult(valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat.

Integral pe romaniatv.net